Kategorier
Annonce

Indretningstrends der er indbegrebet af hygge

Vores hjem spiller en vigtig rolle for os og for mange personer er det først noget der kommer til udtryk, når vi har fundet nøglen til at skabe et hjem der er indrettet til at være lige i vores egen ånd. Et hjem skal skabe rammerne om vores velvære og faktisk har man fundet ud af at der er en sammenhæng mellem hvordan vi trives og hvordan hjemmet ser ud. Vi har her samlet nogle af tidens indretningstrends for at inspirere dig til at skabe en god portion hygge.

Hygge og orden i hjemmet hjælper dig med at trives

Du kender det ret sikkert, hvis du lige lader tankerne gå tilbage til tidligere begivenheder i dit liv. Perioder hvor du har været presset har ofte rammer der er rodet og knap så hyggelige, mens perioder, der har fungeret godt for dig, har kunne afspejle et rent hjem med orden og hygge, men selv hvis du kan mindes et tidspunkt i dit liv, hvor det har virket som alting har væltet i rod og uorden, kan det være svært at få idéer til indretning, for at vende om på tilværelsen hvis først det hele flyder. Derfor er der her nogle gode idéer til hvordan du får hyggen og orden i hjemmet.

Det behøver ikke at kræve at du har hænderne skruet rigtigt på, når du skal følge diverse indretningstrends. Du kan blot starte med at gå med de idéer, der ikke kræver alverden fra din side. Det er dog oftest billigere hvis du kan lave tingene selv og måske der faktisk er noget du er ret god til, som du helt har glemt.

Bløde sager, varme farver og levende lys

Når man starter med at skulle indrette et hjem på ny, er det vigtigt at mærke efter hvilken person man er, men generelt for de fleste personer, er det et must at skabe en vis orden. Orden behøver ikke at betyde, at man ikke kan have et hyggeligt hjem med nips og andre ting. Hyggelig stemning kommer oftest blot fra bløde sager og varme farver og lys.

Find nogle vamsede plaider til din sofa og beklæd dine stole med skind. Gør plads i din indretning til levende lys. Levende lys og flammer fra en pejs eller lignende giver hurtigere end noget andet hygge i hjemmet. Vælg desuden møblerne i et trælook, der fremhæver en varm stemning. Møbler med en lille skuffe og hylder kan hurtigt give tingene en fast plads, så du kan have nips og papir fremme og samtidig få det til at se ordentligt og ryddet ud.