Kategorier
Annonce

3 tips når du vil låne online

Skal du i gang med at låne penge på nettet, og har du ikke den store erfaring med det, kan disse tips hjælpe dig til en bedre oplevelse.

Find kedeldragt mænd her.

Gå efter det billigste lån

Til en start kan det være en god idé at bruge tid på at finde det billigste lån for dig. Der er jo mange lån derude, og du kan nemt komme til at vælge en lidt for dyr låneudbyder, hvis du ikke bruger tid på at undersøge markedet til bunds. Der er jo stor forskel på, om du får en rente på 10% eller 6%. Så hvis du har tiden til det, er det klart en fordel at begynde at sammenligne priser på lån, inden du vælger at sende din ansøgning afsted til en låneudbyder.

Lån ikke af private

I løbet af årene er der også mange private, der er begyndt at låne penge ud til folk via nettet. Det sker tit via sociale medier som fx Facebook, hvor der findes mange grupper med mennesker, der både søger lån og som låner penge ud til folk. Det kan generelt være en rigtig god idé at holde dig fra at låne peng fra private på nettet, da du ikke er sikker på, hvem der er i den anden ende. Du har meget mindre sikkerhed, når du vælger at låne på den måde, og det er langt mere sikkert for dig at låne fra en godkendt låneudbyder.

Læs det med småt hver gang

Sidst, men ikke mindst, skal du også være sikker på at få læst det med småt, hver eneste gang du vil til at låne penge. Hvis du ikke læser det med småt, kan du ikke være sikker på, hvad du skriver under på, når du vælger at låne. Det er i disse tekster, at alle detaljerne omkring dit lån står, og det er her, du fx kan se, hvad det kommer til at koste dig at låne pengene. Så brug tid på at læse det med småt hver gang, hvis du vil være på den sikre side.